Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Izložba slika Janice Šterc "Iz Zagreba s ljubavlju"

vrijeme: 03.02.2023 19,00 sati
mjesto : Kelekova 2, Sesvete

Izložba slika Janice Šterc

Školu primijenjene umjetnosti završila je u Zagrebu 1977.g., Odsjek grafički dizajn, u klasi prof. Zdenka Gradiša, a potom Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Živi u Zagrebu od 1972. godine.

Izlaže od 1982. godine zapažena likovna ostvarenja u tehnikama: ulje na platnu, akvarel, ugljen, tuš, gvaš i pastela. Do sada je imala preko  1120 izložbi slika od kojih 44 samostalnih.

Riječju i stihovima obogaćuje svoje slike a slikama obogaćuje svoje pjesme; pjevajući i slikajući o ljepoti, dobroti, radosti, zajedništvu i ljubavi. Sudionica je mnogih humanitarnih likovnih kolonija, akcija i radionica.

Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU-a) i drugih likovnih udruženja.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Online likovne radionice Krešimire Gojanović -"Vrijeme za sebe"

Online likovne radionice Krešimire Gojanović -

Međunarodni centar za umjetnost kroz projekt MojaScena online i u 2023. godini pokreće kreativnu edukaciju online, u sklopu koje će se odvijati online likovne radionice, pod nazivom "Vrijeme za sebe". Radionice su namijenjene početnicima, kao i iskusnijim ljubiteljima likovnog izražavanja, koji žele usavršiti svoje crtačko i slikarsko umijeće, upoznati različite pristupe i materijale, ali i kreativno-terapeutsku ulogu umjetnosti, obogatiti svoja likovna djela jezikom simbola i krenuti u stvaranje autentičnog osobnog izraza.

Voditeljica radionica: mr. art Krešimira Gojanović

Radionice će se održavati u deset večernjih termina četvrtkom, a studenti i seniori na njima će imati popust. Više o terminima i cijeni radionica može se saznati preko donje poveznice, preko koje se svi zainteresirani mogu i prijaviti.
https://www.mojascena.org/service-page/vrijeme-za-sebe

Radionice počinju u četvrtak, 19. siječnja 2023.
Dodatne informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Samostalna izložba Nataše Ač

vrijeme: 10. 1. 2023. u 20 sati

mjesto: Knjižnica Vjekoslava Majera (Meštrovićev trg 1g, Novi Zagreb – Zapruđe)
Izvor: https://hdlu-zagreb.hr/Samostalna izložba Nataše Ač

Biografija:
Nataša Ač rođena je 20. lipnja 1964. godine u Pločama. Završila je školu likovnih umjetnosti u Splitu (smjer dizajn) i diplomirala na grafičkom odjelu Fakulteta za primijenjenu umjetnost u Beogradu (smjer grafika i ilustracija knjiga). Nakon diplome postala je članicom HULU Split. Članicom HDLU-a postala je 1993., a 2023. upisala se u HDLU Zagreb.

Ilustrirala je dvojezično izdanje romske poezije 1999., a 2018/2019. ilustrirala je tekstove Zlatka Majseca, koji su pod naslovom ”Frik iz kvarta” izlazili u Kronikama Velike Gorice. Dobitnica je posebnog priznanja za šest minijaturnih grafika u tehnici akvatinte i bakropisa, posvećenih Tinu Ujeviću, izrađenih kao iluistracije za bibliofilsko izdanje objavljeno u Raciborzu (Poljska). 2021. primljena je za urednicu časopisa Filozofskog fakulteta u Splitu – The Split Mind. Izlagala je na više skupnih žiriranih izložbi, te dvije samostalne. Živi i radi u Velikoj Gorici (Odgojni zavod u Turopolju).

Stranica 1 od 168

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.

NAVIGACIJA