Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

  Dik O'braz ugostio Seju Sexona u Djevojci iz Samobora

 Za drugi singl s povratničkog albuma samoborskih Dik o'braza dečki su odabrali pjesmu na kojoj im se pridružio legendarni Sejo Sexon iz Zabranjenog Pušenja

sejo

  Koliko su kotlovina i ćevapi u prirodnoj simbiozi kad se veseli na ovim prostorima  potvrdili su nam ovih dana Sejo Sexon i Dik O'braz. Djevojka iz Samobora pjesma je koja o ljubavi progovara na malo drugačiji način, pa je i spot za nju napravljen tako da prikaže kako glamur i jet set doživljavaju samoborski rockeri.

„Djevojka je skladba o pravim vrijednostima, rodoljublju, obiteljskim i dobrosusjedskim odnosima, dakle izuzetno je aktualna u ovom osjetljivom trenutku našeg društva“, rekao nam je Lobić, glas i bas Dik O'braza.

bandisti

 „Snimana je u Cladyu, filmskom gradu u blizini Samobora. Nastojali smo što manje koristiti CG i specijalne efekte pa su sve opasne scene odglumili kaskaderi i pravi glumci,“ nadovezao se Igor Ferderber, autor video spota.

Sejo Sexon pohvalio je casting, a „Djevojka iz Samobora“ mu je zamirišala na hit već u studiju: „Kad mi zveknu ona jarane šamarčinu, padoh ja s one stolice, impresionirala me jarane...“

dikobraz

Dik O'braz su se ovaj put umjesto uobičajene postave bas-bubanj-gitara odlučili na mali eksperiment. Lobić je na snimanju spota svirao suzafon, specifičan puhači instrument: „Cladye je na trusnom području, nadam se da nismo pomaknuli koju tektonsku ploču“ izjavio je gitarista Sting. 

„Djevojka“ se već zavrtila na mnogim radijskim postajama, spot se premijerno zavrtio na SpotDepou, a uskoro kreće u televizijsku distribuciju. 

  

 

 

 

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.