Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Decoupage....je salvetna tehnika koja se pojavila i 17 stoljeću...naziva se tehnikom siromašnih jer koristi salvetu i boju za ukrašavanje detalja namještaja ukrasnih predmeta i sl...posebno se cijeni tehnika koja novim predmetima daje stari štih a starim i gotovo neupotrebljivim komadima namještaja daje novi život.

jedrenjak

U našim krajevima se pojavila se početkom 20 stoljeća, no brzo nestaje i ponovo se pojavljuje 70 godina istog..pravu expanziju doživljava unatrag par godina, a od svojih početaka do danas je izuzetno napredovala i usavršila se do neprepoznatljivosi u odnosu na početke.

decoupage

 

Prodaja slika Online


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zeljkobe/public_html/modules/mod_sr_menu/helper.php on line 88

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.

NAVIGACIJA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zeljkobe/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227